Djurtema

Såg att Sara har en alldeles ny och färgglad banner i sin blogg med roliga djungeldjur och då blev jag lite sugen på att plocka fram mina egna clearstamps från Hero Arts. De här tre korten har jag totat ihop idag:







Motiven är målade med Promarkers. Texterna "Tjoflöjt" och "Hurra!" har jag stämplat med clearstamps som heter "Storytime" från CDstamps. Lilla "a" är bara 1/2 cm hög och bokstäverna funkar därför bra på kort. Har letat med ljus och lykta efter små snap stamps från Karen Foster, men de tillverkas tyvärr inte längre och verkar vara näst intill omöjliga att få tag på. Tacksam för alla tips om någon ser dem på marknaden.

Idag känns det lite höstigt i luften. Solen tittade fram på middagen, men nu har vi precis haft ett rejält åskväder och skyfall med både regn och hagel. Började jobba i måndags, så nu är vardagen här igen efter en härlig semester.

Tusen tack för alla snälla kommentarer om mitt pysselrum! Nu har jag hunnit stöka till det lite på skrivbordet och det ser inte riktigt lika prydligt ut som på bilderna, men oj vad jag trivs!

/Ingrid

Kommentarer
Postat av: Sara - SaGam

Åh, jag gillar fåret mest av allt! Så härligt!

2008-08-13 @ 20:30:39
URL: http://sagam.blogg.se/
Postat av: maria

Underbara och roliga kort. Jag gillar typsnitten du använt.

2008-08-13 @ 22:11:31
URL: http://kramaria.blogg.se/
Postat av: DesignAnnique

Vilka härliga kort, så underbart lekfulla och skenbart enkla!

2008-08-14 @ 11:48:20
URL: http://designannique.blogg.se/
Postat av: DesignAnnique

Tack för stämpelhjälpen! Misstänkte det var en InkyWings men kunde inte hitta den och hade den inte uppstämplad på "rätt" ställe så jag var inte säker.

2008-08-14 @ 13:46:59
URL: http://designannique.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0