Pippifåglar

På mässan i Leksand släppte InkyWings ett gäng nya stämplar och här har jag gjort ett par DT-exempel med fåglarna - visst är de skojiga!



Och på nästa kort har jag till och med lyckats få med lite punchinella, som jag numera har ganska gott om :-) De flygande fåglarna finns i tre olika storlekar och här är de alla tre.



Ibland vill man kanske skicka en hälsning till en stämpelvän och så blir det ett riktigt detektivarbete med att hitta adressen. Jag har länge tänkt göra en speciell adressbok för pysselkompisarna och idag gjorde jag slag i saken. Och så fick jag användning för min Bind-It-All igen, den har inte varit framme på ett tag. Journaling-trädet är även det från InkyWings.



Apropå mässan så blev jag lite nostalgisk när jag tittade i Saras blogg idag. Hon hade nämligen lagt upp ett kort från den allra första mässan 2001, då vi var ett gäng "pionjärer" från Sverige och Norge som samlades i bystugan i Rälta. Så värst mycket försäljning var det inte tal om, man kan väl mest kalla det en pysselträff. Kolla här så  får du se gruppbilden! Jag vill minnas att en av tjejerna skickade in text och bild till den amerikanska tidningen The Rubber Stamper som publicerade artikeln med titeln "The world's tiniest stamp convention" eller något i den stilen. Kul!

Kommentarer
Postat av: Sara - SaGam

Vilken fin adressbok du har gjort Ingrid! Ska nog plocka fram min BIA jag också. Kul att du blev lite nostalgisk av min "träffbild", för att kalla det mässa känns väl lite sådär...

2008-07-03 @ 00:21:48
URL: http://sagam.blogg.se/
Postat av: Gunvor

Såna fina kort! Och adressboken är riktigt fiffig.



Kram, Gunvor

2008-07-06 @ 09:01:05
URL: http://gunvors.blogg.se/
Postat av: Eva F

Väldigt snygga kort och en fin adressbok du gjort.

Titta gärna i min blogg :-)

Kram Eva

2008-07-06 @ 18:08:55
URL: http://evafre.blogg.se/
Postat av: Biggan

Vilka söta fåglar! Det översta kortet är helt suveränt fyndigt och snyggt!

Tack för besöket och kommentaren! Ska kolla runt här lite...



Birgit/Biggan

2008-07-06 @ 20:04:30
URL: http://www.bigganed.blogspot.com
Postat av: Morganelizabeth

Very nice and well designed web site. Great content and a fascinating read, keep up the good work and looking forward to more in the future.

2009-04-06 @ 09:05:33
URL: http://morganelizabeth.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0