Humlesurr och tävling



Ett vårligt gratulationskort med humla från hÄnglar & stÄnglar. Jag sökte efter en lagom stor rundel att sätta i mitten av mina utstansade retroblommor och till sist kom jag på att lilla "o" från QK-alfabetet Typist passade perfekt!

Soliga och varma aprildagar som denna gör våren till den bästa tiden på året. Naturen börjar grönska och nyvakna blommor tittar upp ur visset fjolårsgräs. På promenaden idag såg jag att vitsipporna börjar slå ut och snart kommer de att bilda vita mattor med miljontals blommor. Så ljuvligt vackert.



Du missar väl inte att det är tävling hos Prickiform? Temat är färginspiration och bidragen ska vara inne senast den 22 april, så ännu finns det tid att vara med. Klicka på bilden nedan, så kan du läsa reglerna lite närmare.


Kommentarer
Postat av: Monica

Hej du!!

Kul att du tittat in hos mej!!

Först av allt: GRATTIS till fortsatt dt-uppdrag!!!!

Ska bli kul att se vad du hittar på med alla deras mysiga stämplar framåt!!

Gillar också de gamla "humle-hänglarna" massor. Fast de syns inte till så ofta. Den du använde tidigare är också sockersöt. Lite annat stuk på de nyare hÄnglarna.

Om du gillar vitsippor hade du älskat ekbackarna vid Råda kyrka här i Mölnlycke!! Marken är helt vit, som vid nysnö. Visst är det balsam för själen?!



Kram, Monica

2009-04-19 @ 16:47:42
URL: http://monica66.blogg.se/
Postat av: Sara - SaGam

Hej min vän, nu var dte ett tag sedan jag kikade hit och tittade på allt fint. Men jag har ju sett flera av korten IRL redan. Hos oss är det full fart och jag hoppas på lite pyssel i kväll. Det var längesen. Njut av våren!

2009-04-21 @ 19:39:27
URL: http://sagam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0