Jordgubbstårta och prickiga kort



Så var midsommaren över för denna gång. Det är något speciellt med den helgen, för det hör nästan till att vädret ska vara lite lagom ostadigt just då. Där vi var slapp vi i alla fall regnet, men en kylig blåst gjorde att vi fick avnjuta sillen och färskpotatisen med tillbehör inomhus. Men det går ju också bra och vi fick en mycket trevlig midsommarafton!

Och naturligtvis vankades det jordgubbstårta! Här är ett DT-kort som jag gjort för Prickiform med deras läckra tårtbit. Lackade bären med 3D-lack så de ser riktigt mumsiga ut. Gillar verkligen bakgrundspappret, prickigt är kul!



Ännu ett DT-kort med samma härliga papper. Även damen har fått prickar på sin jacka! Det går till så att man stämplar motivet ännu en gång direkt på en bit bakgrundspapper, klipper ut jackan och klistrar den ovanpå den första stämplingen. Lite som att klä på en klippdocka faktiskt.

Nya DT-kort med marint tema har jag gjort i helgen, men dem får jag vänta lite med att visa upp här i bloggen. Ett litet smakprov finns just nu på förstasidan hos Prickiform om någon är nyfiken.

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Sara - SaGam

Helt rätt Ingrid! Prickigt är kul! Tack för dynan + kort som kom idag. Kram!

2009-06-23 @ 00:06:05
URL: http://sagam.blogg.se/
Postat av: Tesa/Therese

Härligt Ingrid! I love prickar....tack för dina ord hos mig. Det var verkligen riktigt kul att genomföra projektet. Många skratt, bloopers och talsvårigheter blev det ;o) Kram från din DT-kollega

2009-06-23 @ 23:04:12
URL: http://tesapysslar.blogg.se/
Postat av: Jaana

Prickigt är helt enkelt oemotståndligt !

Ha en häääärlig sommar !

Kram Jaana

2009-06-25 @ 20:20:38
URL: http://annuenpysselblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0