Triss i granar



PRICKIFORMs julgran är precis som julgranar ska vara - tät, jämn och lite "gammaldags" i stuket. Den perfekta granstämpeln med andra ord! Jag har väl  berättat att vi brukar utmana varandra i DT-gänget och den här gången var villkoret att just denna stämpel skulle användas. Jag var lite sen i starten och hann inte göra mitt kort till deadline, men jag lägger det i min blogg i alla fall. De andra tjejernas alster kan du se här!

Jag började med en distressruta i blått och sen stämplade jag granen tre gånger. Använde även "andra trycket" utan att färga in stämpeln emellan och fick lite skuggeffekt. Texten är en del av en lång stämpel med "God Jul och Gott Nytt År", där jag bara använde början. Tycker så mycket om typsnittet. Sen har jag gjort något som är ganska ovanligt när det gäller mig, i alla fall på papper, nämligen att sy en sicksacksöm runt kanten. Det gav mersmak, så nu får maskinen stå framme och ni kan absolut vänta er fler kort framöver med sydda detaljer.

Kommentarer
Postat av: Sara-SaGam

Jag har fortfarande inte sytt nån gång med maskin på mina alster. Men jag har tänkt många gånger att göra det. Räknas tanken ;-)

2010-10-18 @ 21:39:38
URL: http://sagam.blogg.se/
Postat av: Millasew

Vilket fint kort! Gillar den där granen - fyndade den på Do-Redo förra helgen när de hade jubileum! :-)

2010-10-19 @ 20:56:22
URL: http://millasew.blogg.se/
Postat av: Muffin

Supersnyggt!

2010-10-22 @ 12:17:13
URL: http://muffinspyssel.blogspot.com
Postat av: Angela

Jättesnyggt! Stilrent men välarbetat, precis i min smak.

2010-11-01 @ 14:45:39
URL: http://trivsammastunder.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0