Lika som bär

Ännu en favoritstämpel från Paperbag Studios! Just det här motivet fastnade jag för bara för att grabben är så otroligt lik min son när han var i tioårsåldern. Idag fyller han 18 år och då fick han detta kort. Grattisstämpeln och snirklarna kommer från InkyWings.

Äntligen en solig dag idag efter allt regnande i veckan, så vi kunde duka till sommarkalas ute på altanen - härligt!

image49

I sommarens soliga dagar ...

Hörde på nyheterna att det ska bli ett riktigt ruskväder på midsommarafton här på Västkusten - mellan 20 och 50 mm regn ska falla .... Tur att man har ett bra regnställ och hela stövlar, det kan komma väl till pass i morgon! Fast jag önskar att jag hade lika fina prickiga stövlar som den här flickan som gungar i trädet. Motiven kommer från InkyWings (flickan) och Stampscapes (grenen).

Ha en härlig midsommar - oavsett väder!

/Ingrid

image48

Collageflickor

Ett av mina absoluta favoritföretag just nu är Paperbag Studios, som InkyWings är återförsäljare för här i Sverige. De har så underbara och väldigt användbara collagestämplar som verkligen har fallit mig i smaken. Här är tre kort som jag gjort de senaste dagarna. Har försökt mig på att göra lite mer "scrappade" kort den här gången, vet inte om jag har lyckats ... Textbakgrund och rund "vän-stämpel" på första kortet kommer från InkyWings och swirlarna på kort nr 2 är från Rhonna Farrer (Autumn Leaves).


Sommarblommor

Puh, idag har det varit rejält varmt! 30 grader (minst!) tror jag det var mitt på dagen och då är det skönt att sitta i skuggan och ta det lugnt. För inomhus vill man ju helst inte vara när vädret är så fint. Jag pysslar allra bäst uppe på min kammare där jag har alla mina grejer inom räckhåll och har lite svårt för att göra klart hela kort utomhus. Däremot brukar jag passa på att måla lite uppstämplade motiv med akvarell, det är alldeles lagom. Här är ett sommarkort med blommor och fjärilar från InkyWings. Bladen är utstansade med QK och jag har använt ett färdigt bakgrundspapper.

image44


1 juni

Just så heter denna dikt av Kajenn som jag tycker är så fin .. och lite vemodig också. Här står vi nu den 1 juni i vår grönskande underbara natur och hela sommaren ligger framför oss - en härlig tid! Men det gäller att ta vara på dagarna också och kanske inte vänta på att solen ska komma fram, att det ska bli varmare osv, utan njuta här och nu! Sommaren går ju så himla fort!

Dikten har jag textat som ett litet projekt på kalligrafikursen som jag gått på under våren och där vi hade avslutning igår. Stilen heter fraktur och har blivit en riktig favorit, den är så rolig att skriva. Begynnelsebokstaven har jag embossat i guld och bården längst upp på pappret har jag förstås stämplat - kunde inte låta bli att kombinera mina hobbies lite.


RSS 2.0