Ett stort fång tulpaner

Den här stämpeln, "Bucket of tulips" från PSX, är en av mina allra första stämplar och en riktig favorit. Varje vår i tulpantider gläder jag mig åt att ta fram den. Minns att jag tyckte den var väldigt dyr och att jag tvekade en stund innan jag slog till och köpte den ... men den har verkligen varit användbar. Färgen på tulpanerna kan ju varieras och man får helt olika kort. Det här är ett beställningskort till en man som fyller 60 år - hoppas att han blir glad åt de violetta tulpanerna.

Idag har våren kommit på allvar och vi har plockat fram trädgårdsmöblerna och grejat lite på tomten - det är en härlig tid vi har framför oss!

image28

Kortet är 15 x 15 cm. Bokstäver, siffror och fotohörn är utstansade med QK. Mönstrat bakgrundspapper. Har satt glitterlim på blommorna, men den syns dåligt i scanningen ...


En stämpel - tre kort

Jag har en stor (9 x 12,5 cm) bakgrundsstämpel från Hampton Arts som heter "Large Negative Plate" som är jättefin, men den har varit lite bortglömd och tyvärr inte blivit använd så mycket den senaste tiden. Så här ser den ut:

Large Negative Plate

Härom dagen satt jag och bläddrade i en stämpeltidning och såg ett uppslag med flera härliga exempel som var gjorda med en liknande bakgrund och det inspirerade mig att plocka fram min stämpel och experimentera lite. Vinterkortet blir nog för övrigt det sista jag gör på det temat på ett tag, för nu längtar jag efter att plocka fram vår- och påskmotiven. Idag har vi haft strålande sol och riktigt gott vårväder här i Göteborg - underbart!

Tre kort med samma stämpel blev det:

Strandf?gel
Fågeln kommer från "Good Stamps" (15 x 15 cm).

Vinter
Träd från All Night Media och text från hÄnglar & stÄnglar (15 x 15 cm).

Dr?
Palmer från Stampscapes, text från Osmil (15 x 10,5 cm).

Min andra hobby - kalligrafi!

Jag har en stor passion för papper och pennor och har alltid tyckt om att lägga ner lite extra tid på att skriva vackert. Under åren har jag gått flera kvällskurser i kalligrafi och det är fantastiskt roligt att lära sig nya stilar - men svårt!

Här är exempel på några bokmärken som jag gjort och gett till vänner. Kul att kunna kombinera kalligrafi med  stämplingen.

Klicka på bilderna så blir de större ;-)

RSS 2.0