Stämpla på etiketter

I det senaste numret av den norska stämpel/scraptidningen Ett Trykk finns det en steg-för-steg-artikel om hur man går tillväga för att stämpla på etiketter, som man sedan varsamt flyttar över till ett kort och på så vis skapar en häftig (!) effekt. Etikettstämpling har jag testat för ett par år sen, men nu fick jag lite användbara tips som gör det hela lite enklare, så jag ska faktiskt försöka igen. Tills dess visar jag här ett par gamla kort från arkivet.

image41

Stämplar från Hero Arts.

image42

Stämpel från PSX.

Att så ett frö

Den här gulliga stämpeln från Penny Black har funnits på önskelistan ett tag, men nu har jag slagit till och köpt den! Motivet passar ju särskilt bra så här på våren/sommaren när man pysslar i trädgårdar och på balkonger, sätter fröer och planterar blommor. Vi har haft ganska kyliga dagar den senaste tiden, men ändå så växer det så det knakar i rabatterna. Hoppas att det kommer lite värme också, kanske till helgen?

Kortet här nedan har jag gjort till en vän som fyller år nu i sköna maj. Tänkte överraska med ett födelsedagsbrev i brevlådan. Motivet är stämplat med svart Memories-dyna och jag har målat med Distress-refiller.

image40

In the djungle ...

Jag plockade fram den där zebra-stämpeln igen och denna gång har han fått sällskap med en giraff i djungeln. Har maskat zebran så det ser ut som om kompisen står bakom honom. Löven som syns svagt i bakgrunden är en stämpel från Stampscapes.

Tror bestämt att jag ska skicka det här kortet till en liten pojke jag känner som tycker väldigt mycket om djur :-D

image39


Små solar i gräset

Idag har det inte blivit mycket pysslat. Det har varit en härlig vårdag och jag har passat på vara ute så mycket som möjligt. Den här underbara ängen passerade jag på min morgonpromenad och jag var tvungen att stanna till och njuta. Visst är det fantastiskt vackert med alla dessa knallgula blommor! Nästan så man tappar andan!

image38

RSS 2.0