Nya vårstämplar

Ända sen jag köpte "djungelstämplarna" från Hero Arts för några veckor sen har jag drömt om att också införskaffa clearstamps-setet som heter "Happy Day animals" med skojiga katter, hundar, blommor och fjärilar. Och nu har jag gjort slag i saken! Tycker att de är så härliga och man får många motiv för pengarna!

63570-283

Idag har vi haft det allra ljuvligaste vårvädret och nu börjar det bli svårt att sätta sig inomhus vid pysselbordet på dagarna. Efter den här regniga vintern vill man ju passa på att njuta av varenda solglimt som visar sig och nu har vi blivit bortskämda med flera högtrycksdagar i följd, nästan så man börjar vänja sig. Ett första kort har jag i alla fall gjort idag, bara för att testa stämplarna. Målade med Promarkers och den blå bakgrunden är "cuttlebuggad" . Förstår inte hur jag kunde klara mig utan denna gröna mackapär förut - den är verkligen helt suverän!

63570-282

Ha det gott i solen!

Ingrid 

Veckans skörd

Här kommer en kavalkad med några kort som jag gjort de senaste dagarna:

63570-280

Blomstämpel från Stampendous, utstansade bokstäver Cuttlebug "Red Tag Sale".

image281

Flicka från hÄnglar och stÄnglar. Utstansad QK-fågel (efter tips på flera andra bloggsidor).

63570-278

Glad pojke och rosbakgrund från InkyWings.

63570-277

Bollblomma och text från InkyWings. Jag utgick från ett vitt papper, maskerade kanterna med Post-It-lappar och så färgade jag in mittpartiet med en svamp och färg från tre olika nyanser av Distressdynor.

Rosbakgrund

Nu har jag testat ännu ett par av alla nya stämplar som InkyWings släppte till försäljning för en vecka sen. Det största motivet är "Rosbakgrund" som är en riktigt maffig stämpel som mäter hela 9 x 12 cm och med den kan man göra eget mönsterpapper till korten. Väldigt vackert motiv tycker jag. Damen och textstämpeln kommer också från InkyWings.

63570-276

Flera av de nya motiven är designade av Elisa Wall och i  hennes blogg kan den som är intresserad läsa lite om historien bakom bilderna. Att jag känner Elisa och vet vilka personer som är avbildade på stämplarna gör det ännu roligare att använda dem.

/Ingrid

Nalle med hjärta

Den här stämpeln från Penny Black tycker jag är så himla söt. Lånade den från kompisen Sara för ett tag sen och stämplade upp några motiv att använda vid senare tillfälle. Idag blev det ett sådant tillfälle när jag skulle göra ett gratulationskort till ett par som alldeles nyligen blivit föräldrar till en liten flicka.

63570-275

Bakgrunden är "cuttlebuggad" och på hjärtat har jag lagt ett lager lack så att det ska blänka lite extra.

Nästan inget stämplat ...

... är det på detta kort. Plockade fram min Quickutz-tång och stansade ut ett par cirklar, som jag sedan pressade med goosebumpz - Sunshine - så de blev som blommor. Även blad och stam är utstansade och "marken" är ett färdigt mönsterpapper. Stjärnan i mitten är en gjord med en liten stans. Den fina grattistexten är en stämpel som kommer från Ateljé Lektyg & Hantverk och var en av de få grejer som jag hann handla på mässan förra helgen.

63570-274

Mässa och nya stämplar

Förra helgen var det mässa för hela slanten! Jag hjälpte till i Pysselmyrans monter och demade lite olika tekniker, bl a hur man brayar bakgrunder med regnbågsdynor och hur man använder alcoinks och torrchalks. Många var också intresserade av hur man stansar och präglar papper med Cuttlebug och gör små böcker med Bind-It-All. Vill ni se mig "in action" så har Lenislenis lagt upp några bilder i sin blogg. Det var jättemycket folk som besökte mässan och speciellt på lördagen gick det knappt att komma till i montrarna och köerna var långa överallt. Men stämplare och scrappare är ett tålmodigt släkte och man såg bara glada miner. På söndagen var det betydligt lugnare och bättre möjlighet att byta några ord med bekanta och till och med gå runt och kika lite i de andra montrarna.

På DT-fronten ligger fokus just nu på InkyWings nyaste stämplar som släpps till försäljning på mässan i Avesta den 5 april. Här är några exempel:

63570-267

63570-272

63570-273

Och så har jag övat vidare på min Bind-It-All och börjar få till den rätta knycken. De här tre böckerna är alla dekorerade med nya motiv.

   

Fler exempel på kort som mina kollegor i Designteamet gjort med nyheterna finns i InkyWings blogg.

RSS 2.0