BlomsterkortJag har lyckan att ha en lokal blomsterhandel som fast beställare av småkort till buketter och arrangemang. Med jämna mellanrum inventerar jag deras kortställ och fyller på med nya kort efter överenskommelse. I dag var det leverans av en omgång vårkort.

   

Vitsippa, äppelkvist och pärlhyacint - Prickiform
Text - Magnolia
Tulpaner - Hero Arts

CykelturVädret har verkligen varit helt fantastiskt den här helgen och det är nog många som varit ute på långpromenad eller cykeltur i solskenet. Jag har suttit på altanen och läst böcker och stickat och det känns verkligen som att våren är här på allvar. Och i morse såg jag de första blåsipporna!

Cykeltjej - Penny Black
Blombakgrund - Hero Arts
Text - Magnolia

Jippi!Vi har en lycklig 18-åring här hemma som klarade sitt körkort idag. Hon gratulerades med snödroppar och litet paket från sin stolta och glada moder.

Text - Tingtura
Bil - October Stamps

Grodan BollNär jag började stämpla för hundra år sen var jag omåttligt förtjust i alla gulliga djurmotiv från Penny Black. Nu kommer de fram ganska sällan. Man ändrar väl stil, tycke och smak helt enkelt. Några stämplar har jag till och med gjort mig av med. Ikväll fick jag i alla fall lite nostalgikänsla och gjorde ett kort med denna skojiga groda. Han är söt, tycker jag.

Loppisrapport och efterlysning

Jätttrevlig loppis idag och många bekanta ansikten i vimlet. Tack alla ni som kom och hjälpte oss att bli av med lite grejer från våra välfyllda samlingar.

Köpte jag något själv då? Hmmm, jo det blev allt några små inköp så som det brukar. Innehållet i mina egna loppislådor sjönk betydligt, men en hel del är kvar. Vi kommer med all sannolikhet att ordna en loppis igen till hösten, så håll utkik i min blogg och på forumen.

Och nu till efterlysningen:

 

En dam köpte de här lådorna och under tiden hon kikade runt på de andra borden fick de stå kvar hos mig. Vi skojade lite om att det vore himla förargligt om hon glömde hämta dem sen, men det var tyvärr precis vad som hände. Loppisen stängde för dagen och lådorna stod kvar ... Dessvärre har jag inget namn på köparen och jag tror inte att vi har träffats förr. Känns så dumt när jag fått betalt och allt och jag vill ju så gärna att lådorna ska komma till sin rättmätiga ägare. Om du möjligen läser detta i min blogg, så hör av dig till mig på ingrid.ch[snabel-a]telia.com så löser vi överlämningen på något sätt.PärlhyacinterDet har varit lite stiltje på pysselfronten här hos mig ett par veckor, jag har varit trött om kvällarna och inte haft någon direkt inspiration. Nu blev det i alla fall äntligen av att jag monterade ett par kort med motiv som jag målat tidigare. Jag är så glad över min arbetsbelysning med dagljuslysrör, det underlättar pysslandet betydligt. Det här kortet är fotograferat på mitt skrivbord vid midnatt, inte illa.

Missa nu inte loppisen på lördag, hoppas att vi ses där!

Blommor - Penny Black
Grattisstämpel - Lilla Pappersbutiken

Loppis i Göteborg den 17 mars

Jag rensar och samlar ihop grejer till stämpel- och scraploppisen om en dryg vecka. En del finns kvar sen arrangemanget i höstas, men jag har sen dess fyllt på lådorna undan för undan. Den här gången är vi faktiskt rekordmånga som säljer och det kommer att finnas massor att fynda under två intensiva timmar!

Välkommen!

Lördagen den 17 mars kl 11-13
Föreningen Nordens lokaler
Viktoriagatan 15E
Centrala Göteborg

Här är en liten förhandstitt på vad man kan hitta på mitt bord:


Monterade stämplar


Omonterade stämplar


Diverse blommor, band och dekorationer


Dies (QK Tab är såld!)


Böcker


Papper


Pysselförvaring

PS. Skymtar du kanske redan nu någonting du är intresserad av? Hör då av dig, så lägger jag undan!


Gungeligung


Sista alstret från maran förra helgen kommer här. Visst är det väl en vårig känsla över kortet med killen som gungar bland molnen. Att han är gråhårig trots sin ringa ålder beror på utmaningens instruktion att man bara fick använda de färger som man själv hade på kläderna just den dagen. För min del innebar det blått, lila och grått!

Den fina stämpeln kommer från Starving Artistamps och molnbakgrunden är en av alla härliga DesignBlocks från Hero Arts, kanske den jag tycker allra bäst om bland dem jag har. Litet HURRA från InkyWings.

Vovve


Ett mycket enkelt "bra-att-ha-kort" med en alldeles bedårande liten hund från Starving Artistamps, han är så söt att man bara smälter. Och jag har inte dragit ut en sida från ett rutigt kollegieblock till bakgrunden, även om det ser så ut - det är faktiskt en stämpel från Hero Arts!

Önskar er en härlig helg i vårsolens glans!

Bingokort


Det här är också ett utmaningskort och direktivet var att man skulle följa orden i en bingorad, som för mig innebar:
  1. Spets
  2. Knapp
  3. Wellpapp
  4. Distress stains
  5. Glitter
Kan ibland kännas lite långsökt att klämma in allsköns detaljer som man normalt sett kanske inte hade valt att kombinera, men utmanande är det helt klart. Knappen i precis rätt nyans har jag fiskat upp ur en härligt färgglad burk som Muffin hade med sig - tur man har så snälla bordsgrannar!

Hurra - InkyWings

RSS 2.0