StudenttiderNu är vi mitt i studenttiderna och stan fylls av jublande ungdomar med en ljusnande framtid i sikte! Ikväll har jag knåpat ihop ett kort till min guddotter Hanna, som tar studenten på fredag.

Studentmössa - InkyWIngs
Rosor - Hero Arts
Bokstäver - Inkadinkado

Varma kramar


Det är ju inte precis så att jag "behöver" några nya stämplar nu för tiden, men ändå händer det emellanåt att jag trillar dit på ett nytt motiv. På Göteborgsmässan i våras såg jag de här fina stråna och slog till. Bakgrunden är gjord med distressfärg.

Strån - Stämpelkällan
Text - InkyWings

Three birds


Pippifråglarna från Crafty Individuals har ni sett förut - ett av mina favoritmotiv!

Här kvittrar fåglarna så glatt efter kvällens skyfall. Vi hade 25 grader varmt och ganska kvalmigt på eftermiddagen, men regnet friskade upp luften.

Vallmo


Nu börjar det sköna utelivet och jag har placerat mig på altanen med min tekopp, radio och stickning inom nära räckhåll. Papperspysslet får vänta till kvällarna ... och kanske någon regnig dag.

Ännu ett kort med de härliga collagestämplarna från Crafty Individuals. Fullkomligt älskar det gröna pappret som jag använt som bakgrund. Upphittat i min spillpapperssamling, tyvärr ingen aning om var det kommer ifrån.

Vitsippor och körsbärsblom


Det är svårt att sitta inne och uggla i pysselkammaren när våren är här och den vackra naturen lockar. Men å andra sidan har vindarna varit isiga hittills och man är inte ute så länge. Härom dagen plockade jag fram mina collagestämplar från Crafty Individuals och gjorde några kort. Motiven är verkligen helt kompletta och kräver inte några direkta dekorationer i övrigt. Tycker de passar bra att göra i vintage-stil.


Bara blåttDet finns texter som jag tycker lite extra mycket om och det här är en sådan. Ibland blir det lite tråkigt med bara ett vanligt "grattis" och det är roligt att variera sig. Tänkte att jag skulle hålla mig till en enda färg denna gång och det fick bli blåaste blått. Blomstängeln har jag stämplat två gånger på samma infärgning och på så sätt fått olika nyanser, det blir lite som en skugga.

Blomma och fjäril - Easer
Text - Kortmakarens set "Sirlig vår"

Om jag inte har fått det helt om bakfoten så har alla dessa underbara motiv samma upphovsman (kvinna) och det är Jennie (Deleesia).

Efter skiss


Det här kortet är resultatet av en utmaning från Pysselmyrans mara som jag inte visat förut. Man skulle jobba efter en skiss och det är riktigt kul. Tyvärr hade jag bara ganska mesiga mönsterpapper med mig i packningen, så kortet blev kanske lite väl blekt :-)

Grattistext - InkyWings

Pippi på promenad


Ännu ett kort med fågeln från Tim Holtz-setet. Promenader är något jag försöker ägna mig mycket åt nu när naturen är som allra vackrast. Skönt också att det äntligen har blivit lite varmare - igår var det sommar här hos oss!

Text (på fågeln) - Hero Arts
Gräs - Hero Arts
Prickbakgrund - Son Light

Hortensia


Den här stämpeln har hängt med länge - en riktig favorit hos mig. Övar mig på att måla med Copics och det börjar ta sig. Märker dock att man behöver ha två-tre pennor i liknande nyanser för att resultatet ska bli bra, så det blir till att komplettera framöver ...


Hortensia - Hero Arts
Textbakgrund - Hero Arts

RSS 2.0