Grönt är skönt!Ett bra-att-ha-kort med stämplad blomsterbukett från Hero Arts, monterad på ett vårgrönt kort. Just den nyansen som är på själva kortstommen tycker jag är så vansinningt snygg. Dessutom är pappret lite tjusigt "manchester-präglat". Kan inte bli fel ;)Pärlhyacinter

 
Här i Göteborg har det börjat regna igen efter en torr, kall och solig mars månad och det ser jag som ett vårtecken. Kanske kan tjälen äntligen gå ur marken så att vårblommorna kan titta upp. Pärlhyacinter har jag i min lilla rabatt och de brukar blomma så fint. I väntan på dem visar jag ett kort med stämplade blomster.
 
Blomma - Penny Black
Text - Inkido
 
 
 

Sailors

 
Våren är onekligen här (trots kylan) och innan man vet ordet av är det åter sommar och båtsäsong. Här är ett segelinspirerat kort som jag gjorde på Kortmakarmaran i februari. Ganska effektfullt att riva papper för att få en illusion av hav. Fisken är ritad på krympplast och blev bara en bråkdel så stor efter värmning med fönen. Hade nästan glömt av hur roligt det är att jobba med krympplast, det får jag göra oftare.
 
Båtfilurer - Kortmakaren
Text - Bokstavsstämplar (okänt märke)
 
 

RSS 2.0