Partypinglor och loppis

 
Den här stämpeln med de lite smått tokiga tanterna som festar loss hittade jag i en realåda någon gång för länge sen ... eller om jag eventuellt beställde den på eBay ... kommer faktiskt inte ihåg. Har inte heller den blekaste aning om var den kommer ifrån. Hur som helst kommer stämpeln till användning då och då och jag tycker den passar jättebra till födelsedagskort åt glada tjejer med humor. Den här gången var det min kollega C som fyllde 50 år och gratulerades med ett "tantkort" från mig och övriga arbetskamrater.
 
De utstansade bokstäverna är Quickutz alfabet "Snow Day", som jag letade länge och väl efter och slutligen hade lyckan att hitta på loppis. Snacka om tur - jag älskar det!
 
Apropå loppis, så kör vi ännu en omgång STÄMPEL- och SCRAPBOOKINGLOPPIS i Göteborg den 2 mars kl 11-13. Vi håller liksom tidigare till i Föreningen Nordens lokaler på Viktoriagatan 15 E i centrala stan. Varmt välkomna då!
 
 

Tulpantider

 
Min kära mamma fyller år den 3 februari och till hennes födelsedag brukar hon alltid få tulpaner, inget undantag denna gång. Eftersom hon dessutom fyllde jämna år fick det bli en lite extra fin tulpanbukett.
 
 
Till detta hörde naturligtvis ett kort och vad passar bättre till buketten ovan än den här härliga tulpanstämpeln (Tulips in a bucket/PSX) - en av mina absoluta favoritstämplar som jag aldrig tröttnar på. Det var den första riktigt stora (och dyra!) stämpeln jag köpte när jag började med den här hobbyn för många år sen och här kan man snacka om kärlek vid första ögonkastet.
 
Förutom några gemensamma presenter från mig och mina syskon fick mamma denna Pyttipanna-sjal som jag stickat i ett melerat garn i färger som passar henne fint.
 
 
 
 

Anna

 
Ett beställningskort till Anna 40 år från hennes syster.
 
Det här fick jag veta om födelsedagsbarnet: Anna är en sportig tjej som rider, åker skidor och cyklar mountainbike. Hon gillar resor och mode och har två små pojkar. Med dessa instruktioner fick jag ihop det här collaget där jag använt allsköns stämplar och utstansade bokstäver. Någon passande skidstämpel hade jag tyvärr inte så det fick jag hjälp av dottern att rita på fri hand. Men stavarna ritade jag själv :)
 
Kartbakgrund - Hero Arts
Cykel - Tim Holtz/Stampers Anonymous
Stadsnamn - Tim Holtz/Stampers Anonymous
Häst - InkyWings
Pojke i ram - Kortmakaren
"Fashion" - Magnetbokstäver (Making Memories)
"Anna 40" - Quickutz Chandelier

RSS 2.0