Skumblomma - eller skum blomma?

 
I välkomstpåsen på Kortmakarmaran härom sistens låg det några detaljer i dekorgummi som skulle användas i en av utmaningarna. Av några djurfigurer klippte jag till den här blomman, som jag fäste på pappret med distanskuddar och en knappnål. Texten är gjord med magnetbokstäver från Making Memories.
 
Konstaterar att det har varit lite glest mellan blogginläggen den senaste tiden, men jag har en hel del att visa, så jag hoppas att någon har tålamod och orkar titta in här emellanåt.
 
 

Lilla Anna

 
En vårhälsning måste man väl ändå kunna skicka nu i mitten av mars, trots att det kommit snö på flera håll söderut idag och vinden blåser bitande kall. Är så innerligt trött på min tjocka vinterjacka, vantar och mössa, men vad ska man göra? Här i Göteborg har det i alla fall varit soligt idag och sitter man bara i lä så är det faktiskt riktigt skönt ... en liten stund i alla fall.
 
Text - InkyWings
Lilla Anna - Papermaze

Tulpaner i cirkel

 
Vad vore väl våren utan tulpaner? Så här års brukar jag köpa en bukett i veckan - i morgon är det fredag och då är det dags igen!
 
Tulpan - Prickiform
Text - InkyWings

Rosor med glastäcke

 
Den här rosenstämpeln från Stampendous var en av de första riktigt stora stämplarna jag köpte när jag började med den här hobbyn. Använder den inte så ofta, men ibland känns den perfekt. Har täckt blommorna med ett lager små genomskinliga glaspärlor, s k "itty-bitty-beads". Klippte ut dubbelhäftande tejp längs konturerna och fäste pärlorna i det. Gjorde även en ram runt om.
 
 
Man får tänka på att måla med ganska stark färg eftersom lagret med pärlorna dämpar kulören.
 
 

Vår

 
Äntligen har vi kommit in i mars månad och man börjar ana att det finns en vår runt hörnet trots allt. Så otroligt skönt att ljuset är på väg tillbaka efter den långa vintern - och minsann har inte fåglarna börjat kvittra riktigt ordentligt på morgnarna!
 
På Kortmakarmaran förra helgen fick jag gjort rekordmånga kort och jag kommer förstås att visa dem alla här i bloggen, så välkommen att kika in då och då. Börjar dock med en liten vårtavla. Ramen följde med i den generösa välkomstpåsen som låg på våra platser när vi kom och en av utmaningarna under dagen var att måla och dekorera ramen och göra en liten tavla av det hela. Tulpanstämpeln kommer från Prickiform och snirklarna på ramen är en stor bakgrundsstämpel från Hero Arts. Den lilla fjärilen är från samma företag.
 
I morgon (eller rättare sagt IDAG, eftersom jag skriver detta en bit efter midnatt) är det dags för vårens traditionella stämpel- och scrapbookingloppis i Göteborg. Jag kommer att vara en av flera säljare och har rensat ut en hel del stämplar, tillbehör och material som jag hoppas att någon annan vill ta över till en billig penning. Välkomna! 
 
 

RSS 2.0