Retro


Ett enkelt kort med lite retrokänsla - och faktiskt inte en enda stämpel - bara utstansade bokstäver, cirklar och en blomma. Annorlunda stil för att vara mig ...Rosa


Lycka är när man får önska ett nytt pyre välkommen till världen och den här gången blev det ett kort i rosa till en liten tjej. Den här bebisstämpeln tröttnar jag aldrig på och jag är så glad att jag köpte den och de två andra i samma set. Lätt att variera med olika färger på sparkdräkten.

Bebis - Doodle Factory
Text - hÄnglar & stÄnglarAfrica


Till min brorsdotter som ska åka till Ghana och voluntärarbeta nästa år gjorde jag detta kort. Äntligen fick jag avända textstämpeln "Africa" som jag norpat ur någon realåda för evigheter sen, just med tanken att jag skulle ha den tillsammans med det här trädet. För visst är det väl ett sådant där träd som man kan tänka sig se på savannen? Månen i bakgrunden är maskad, så jag har alltså utgått från ett vitt papper och färgat in detta i olika distresser. Marken är ett svart papper med riven kant.

Träd - The Rubbernecker Stamps Co.
Text - October StampsFluffles


Den här stämpeln med den hoppande katten Fluffles kommer alltid fram så här års. Jag gillar den skarpt! Man får passa på att använda den och alla andra höststämplar nu och ett par veckor framåt, för sen får det bli julkort för hela slanten. Tänk om jag skulle satsa på att vara klar med julkorten i god tid för en gångs skull och slippa hetsa i mitten av december?
 
Fluffles i lövhögen - Stampendous
 
 

RSS 2.0