Tema London

 
Äntligen fick jag användning för mina fina stämplar med London-motiv, som jag köpte på loppis för ett tag sen. Fick nämligen beställning på ett gratulationskort till en dam som älskar denna stad. Så här blev resultatet. Jag sitter ju en stund i min ateljé nästan varje dag, men det är extra roligt och utmanande när man ska skapa efter speciella önskemål. Beställaren blev hur som helst nöjd och det hoppas jag att jubilaren också blev :)
 
Apropå loppis, så kommer jag och mina kompisar Yvonne och Sara att köra vår traditionella höstloppis med stämpel- och scrapbookingtema nu på lördag, den 26 oktober kl 11.30. Vi håller som tidigare till i Föreningen Nordens lokaler på Viktoriagatan 15 E i centrala Göteborg. Varmt välkomna alla som är intresserade, det brukar finnas många fina fynd på de olika säljborden.
 
Londonstämplar - Artemio
Snirkelbakgrund - Hero Arts
 

Erik 2 år

 
Idag visar jag ett beställningskort som ska ges till en liten kille som precis fyllt 2 år. Tänkte att han skulle tycka att grattisfiluren från Kortmakaren var ett kul motiv att titta på. Ett tag tänkte jag klistra på lösa "skojögon" med rörlig pupill, men så besinnade jag mig. Småbarn kanske får för sig att pilla loss ögonen och stoppa i munnen och det vågar jag inte riskera ...  Säkerhetstänket vann över kreativiteten denna gång ;)
 

MönsterpapperIdag visar jag ett kort som jag gjorde som bidrag till en utmaning på Flinkens scrapträff för ett par veckor sen. Man skulle utgå från en skiss och sen använda minst tre olika mönstrade papper. Jag som nästan alltid gör egna bakgrunder fick leta djupt i min pappersväska efter färdiga mönsterpapper, men jag hittade till sist dessa papper i höstfärger. Texten är en stämpel från Magnolia, som jag köpte för en evighet sedan.Höstigt träd


Så fantastiskt vackert det börjar bli i naturen nu när träden byter färg! Här är ytterligare ett kort där jag använt ett vanligt löv som stämpel för att göra bakgrunden. Trädet från Penny Black funkar alla årstider. På vintern kan man embossa det i frostigt vitt och på hösten kan man fästa utstansade löv på grenarna.
RSS 2.0