Korvgrillning

Ännu ett fint och uttrycksfullt stämpelmotiv från Tisdagar med Tina/Reprint som fick följa med mig hem från stämpelmässan i Kungälv tidigare i höstas. Färglagt med Copics och himmel och mark är svampmålade med Distresser. Monteringen är en liten lek med cirklar och kvadrater.


 

Änglar finns ...Jag har ganska många embossingfoldrar, men glömmer ofta bort att använda dem. Det är ju ett lätt sätt att få en fin bakgrund och om man färgar in ytan med distressdyna så framträder mönstret lite tydligare. Här har jag dekorerat snöstjärnornas mitt med blingstenar. Texten har jag gjort med magnetbokstäver från Making Memories i favorittypsnittet "Rummage".Änglalikt

 
 
 
Idag visar jag en julig tag med en "mogen" ängel från Prickiform och liten jultext från October stamps. Det var mitt bidrag till en utmaning på Kortmakarmaran i november, där jag hade lyckan att vinna första pris :) Grunden är ett vitt papper som jag kört genom en embossingfolder i min Cuttlebug och sen svampfärgat lite lätt med blått. 
 
 

Snökompisar

Den här underbara stämpeln från Tisdagar med Tina/Reprint är ny för i år. Köpte den på stämpelmässan i Kungälv i början av november. Gillar de uttrycksfulla små figurerna som Anette Blåberg ritat och har flera av dem sen tidigare. Här har jag plockat fram Chunky White-EP från Stampendous igen för att få lite snö i luften - verkligen effektfullt.Stämplad bakgrund

Det här är en liten stämpel (klossen är 2 x 2 cm) som kanske inte ser så mycket ut för världen. Men den har stor potential som bakgrundsstämpel - kolla här!Om man bara färgar in stämpeln vartannat tryck blir det olika nyanser på cirklarna och det händer lite mer i mönstret. "Second Generation Stamping" heter den tekniken på nördigt stämpelfackspråk. Cirkelstämpeln kommer från Hero Arts och muffinsen från Prickiform.


 

RSS 2.0