Granar i rad
Ännu en ny stämpel fick följa med mig hem från Kortmakarmaran - Tree Border - även den från Hero Arts. Såg framför mig många olika användningsområden för denna lilla rad av granar på vinter- och julkort. Här har jag rivit vitt papper till förgrunden för att få känslan av snövallar.

Ser ni snöflingorna i luften? Det är ett grovkornigt EP från Stampendous, som heter Chunky White Deep Impression Embossing Enabel. Man strösslar några korn på motivet och värmer sen försiktigt pappret underifrån tills pulvret har smält. Jag som inte trodde att jag "behövde" fler embossingpulver föll som en fura för den häftiga effekten och nu "snöar det" på flera av mina julkort. 


 
 

Winter Trees Pattern
På Kortmakarmaran härom veckan fanns ett härligt bord uppdukat med bl a nyheterna från Hero Arts. På väg till min plats passerade jag alla frestelserna och blicken fastnade nästan genast på denna fina bakgrundsstämpel, som jag bestämde mig för att köpa. Den kom till användning redan i första utmaningen, som jag dessutom hade den stora lyckan att vinna :)


Både tomten och jultexten kommer från Kortmakaren. Maskade tomten innan jag stämplade bakgrunden.
 
Ännu ett kort med trädstämpeln fick jag till under dagen. Denna gång maskade jag in en vintersol mellan träden, svampfärgade himlen blå och embossade slutligen hela ytan med ett glittrande hologram-EP.


Text från October Stamps.


 

RSS 2.0