Favorittext

 
 
Den här textstämpeln från Kortmakaren (Sirlig vår-kitet) har jag använt hur mycket som helst. Passar till både födelsedagar och andra dagar värda att fira. Mycket roligare än ett vanligt traditionellt "Grattis".

Jag har jättemånga småbitar av både enfärgat och mönstrat papper och försöker göra slut på dem innan jag klipper i stora ark. Då kan ett kort bli så här enkelt, med fokus på texten.
 
 
 

Prinsesstårta

 
 

I min stämpelsamling har jag en hel kategori som jag märkt upp med rubriken "Bakverk". Där samsas bullar, muffins, tårtor och annat smaskigt. Här har jag gjort två snabba kort med fina prinsesstårtan från Prickiform och utstansade rundlar som bakgrund.
 
 
 

Äntligen!

 
Oj, vad tiden går. Inte sedan den 13 maj har jag lagt upp några bilder i min blogg och ni som brukat titta in här har väl antagligen gett upp hoppet för länge sen. Hoppas att jag kan locka tillbaka er igen! Sommaren har passerat och den tiden på året blir det nästan inget kortmakeri alls för min del. Speciellt inte i år, när vädret har varit så fantastiskt fint vecka efter vecka. Händerna och kreativiteten har inte vilat, för jag har stickat enormt mycket i sommar, men den typen av handarbete är ju lätt att ta med sig ut i det gröna. Nu när kvällarna blivit mörkare kryper jag gärna in i mitt hobbyrum igen och skapar med stämplar och papper.
 
Här är ett av de senaste korten. Bakgrunden är stämplad med ett grattis-collage från Forma hantverk. Det är ett ganska litet motiv, men det funkar fint att stämpla flera gånger och fylla en större yta. Den fina muffinsen är en del av ett större motiv med tre bakverk i rad från InkyWings.
 
 
 

RSS 2.0