Pappersförvaring



En stor del av den här hobbyn går för min del ut på att hitta bra förvaringslösningarna och att inreda pysselrummet så praktiskt och funktionellt som möjligt. Och alltid tycker jag att NU minsann har jag fått den perfekta idén ... ända tills nästa snilleblixt kommer. När jag var på Kortmakarmaran i lördags retade jag mig på att det var så attans svårt att hitta rätt kulör av papper i packningen och jag ägnade alldeles för mycket tid åt att rota i min väska. Tänkte att det här måste jag få ordning på.

Jag hade ett 5-pack genomskinliga kuvertfickor från Biltema i olika färger hemma och så sorterade jag upp mitt pappersspill. Rött papper = rött kuvert, blått papper = blått kuvert osv. Är det inte fiffigt, så säg?


Kommentarer
Postat av: Maria

Jag hade samma problem som du och jag råkade ha vanliga plastmappar i olika färger. Jag har dom stående i tidskriftsamlare.



Maria

2011-09-14 @ 09:17:42
URL: http://kramaria.blogspot.com
Postat av: mallan

Smart!

Jag förvarar allt i zip-påsar av olika storlek. Bra att kunna se igenom o dessutom försluta dem så det inte ramlar ut papper.



Stämpelförvaringen måste jag dock ta tag i, skulle vilja laminera papper som jag stämplat fullt med motiv o sätta alla ezm på det och sätta in i en pärm. Får se om det blir av :-)

2011-09-14 @ 09:57:45
URL: http://handmadebymallan.wordpress.com
Postat av: Tigerblomma

Gud vad bra! Satt själv och funderade häromdagen på hur jag ska lösa det. Ska nog åka förbi biltema snart. Tack för tipset!

2011-09-14 @ 16:14:32
URL: http://www.tigerblomma.blogspot.com
Postat av: Muffin

Nu är förvaringsfreaket igång igen! :D Fiffig lösning, verkar funka bra. Kram!

2011-09-15 @ 18:02:51
URL: http://muffinspyssel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0