Ett livstecken

 
Inläggen duggar då inte särskilt tätt här i bloggen och man kan undra om det är någon där ute som fortfarande kikar in i hopp om att få lite inspiration ... I pysselkammaren är det mest fokus på organisationsfrågor och jag är snart i hamn med vinterns stora stämpelsorteringsprojekt. Massvis med motiv har gallrats ut och dem kommer jag senare i vår att lägga ut till försäljning i någon av alla säljgrupperna på Facebook, så håll utkik om ni är intresserade. 

Kortet som jag visar här är en modell som jag gjort flera olika varianter av under åren. Bakgrunden är en fin textstämpel från Forma Hantverk och hjärtat har jag virat ihop med metalltråd och pärlor. Just det här kortet var beställning till ett brudpar.Kommentarer
Postat av: Muffin

Jag satt just och tänkte på det här med bloggeriet, det verkar vara dålig fart på de flesta pysselbloggar jämfört med för några år sedan - inte minst min. :) Just nu är det sämre fart på själva pysslet också måste jag säga, vet inte riktigt vad det beror på men det går väl i perioder antar antar. Ska bli kul att ses på nästa träff, kanska kan man komma igång lite då.

Jättefint hjärt-kort, jag har aldrig testat att göra något sådant men blir sugen varje gång du visar ett. Mycket fint med text bakom ockkså.
Kraaaam!

2014-02-23 @ 07:31:14
URL: http://muffinspyssel.blogspot.com
Postat av: Maria

Jag har samma "problem" som du. Bloggandet går på halvfart eller ingen fart alls. Just nu har jag några kort att blogga och vi får se hur länge det håller. Bra med exponering på fb, där ser man i alla fall att ni håller igång.
Jag ska se om Pernilla kan klämma in mig på maran. Skulle vara så roligt att träffas.
KraM

2014-02-23 @ 10:53:54
URL: http://kramaria.blogspot.se
Postat av: Monica =)

Hej där!
Jag har allt varit här inne o spanat.... =) Härligt med ny inspiration! Det där trådhjärtat är jättefint, så välarbetat.
Nyfiken på hur din stämpelförvaring tar sig ut när du är klar, kanske kommer det nån bild eller så?!
Söndagskram, Monica

2014-02-23 @ 14:32:17
URL: http://monica66.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0