Hortensia och organisationNytt år, men gammal stämpel. Den här hortensian från Hero Arts har hängt med länge, men jag tycker lika mycket om den nu som när jag köpte den. Kan målas i olika nyanser och med lite glitterlim på blommorna blir den extra festlig.
 
De senaste dagarna har jag ägnat åt sortering av alla mina omonterade stämplar och det är ett arbete som kommer att hålla mig sysselsatt åtskilliga timmar till. Tidigare har jag haft dem förvarade efter företag, men nu kommer jag att gå över till tema istället. Letar jag t ex efter julstämplar, så är det lättare om alla finns samlade på ett och samma ställe och jag behöver inte bläddra runt i samtliga mappar. För att ändå ha koll på var motiven kommer ifrån, stämplar jag upp dem på A4-ark som jag sedan sätter in i en pärm. Har kommit en bit på väg, men mycket återstår ... Konstaterar åter att det här med organisation och förvaring nästan är en hobby i sig själv!Kommentarer
Postat av: Monica =)

Hej där!
Det där med att organisera är mer av ett nödvändigt ont tänker jag men väldigt skönt när det är gjort! Jag brukar bågna sådär halvvägs...
Mina stämplar bor i zip-påsar sorterade efter företag men jag köper tanken fullt ut med att sortera efter tema istället.
Ser fram emot bilder på det färdiga resultatet så småningom! Sen kommer du väl hem till mej o reder i mina stämplar också, eller???!!

Kram!

2014-01-06 @ 17:44:23
URL: http://monica66.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0