Tema: Muffins

 
Även om jag själv inte har suttit så mycket vid mitt pysselbord på sistone, så betyder det inte att det har stått tomt. Min dotter trivs också gott i hobbykammaren, som inte är så stor men rymmer massor av inspirerande pysselmaterial. Lilla kusin E har fyllt 8 år och grattades i helgen lite i efterskott. Lovisa stod för korttillverkning, inköp av present och paketinslagning. Man kan väl säga att det var ett klockrent tema på det hela: Muffins!
 
Visst är det ett supersnyggt kort hon har gjort!
 
Presenterna inslagna i muffinspapper. Och vad de innehöll? En muffinsbakbok, ett förkläde och muffinsformar i glada färger.
 
Allt överlämnades i en muffinspåse - förstås! Man kan väl säga att kusinen blev mycket nöjd och längtade genast hem för att provbaka något av alla smaskiga recept.
 
Muffins - InkyWings
Prickig bakgrund - Hero Arts
Vimplar - Tisdagar med Tina

Bröllop!

 
Det är inte så ofta man får den stora glädjen att gå på bröllop, men idag är det en sådan dag! Barnens kusin Anna ska gifta sig med sin Tobias och självklart har jag gjort ett kort till dem att lämna tillsammans med presenten. Har använt två olika embossingfoldrar för att få struktur på pappret och det enda stämplade denna gång är namnen på brudparet. Har snott till ett hjärta i wire också, det ser alltid tjusigt ut tycker jag.
 
 
Magnetbokstäver - Making Memories

Skratta och lev mer!

 
Det här är väl en positiv uppmaning att försöka följa! Just en sådan här solig sensommarlördag känns det förstås lite extra lätt att känna sig glad, en ruggig novemberdag får man kanske anstränga sig lite mer ... Fast det kan också vara mysigt på sitt sätt.
 
Den underbara skrattande damen kommer från Paperbag Studios och jag har stämplat i hallonröd distress och färgat in pappret med samma dyna.

Blåmes?Ett alternativt sätt att göra bakgrunder är att helt enkelt trycka hela distressdynan mot pappret och få ett fyrkantsmönster. Det här kortet är inte riktigt klart, har tänkt mig att skriva till namnet på mottagaren uppe till vänster när det blir dags att ge bort det.

Fågel - Kortmakaren (Sirlig vår)Komplementfärger

Sara peppade mig att göra en lite vågad färgkombination på det här kortet. Orange och turkost är komplementfärger som ligger mittemot varandra i färgcirkeln och detta förstärker upplevelsen. Den här stämpeln är lite rolig tycker jag; amerikansk men med några aningen långsökta svenska ord i collageform. Bakgrunden har jag färgat in med distressdyna och själva fisken är stämplad en extra gång på separat papper, målad med Copics, utklippt och sen fäst på motivet.
 
Fiskcollage - Stampers Anonymous
Bakgrundstext - Hero Arts

RSS 2.0