På din stora dag

Ibland är stämpelmotiven så vackra att man nästan inte behöver någon yterligare dekoration på korten. På den här fina kvisten med frökapslar (?) från Hero Arts limmade jag några små blingstenar och det fick räcka. Liten och väldigt användbar text från InkyWings. Stämplat och färgat in bakgrunden med Distress Ink i färgen Faded Jeans.


 

Surtescrappen 31 januari 2015


 
 
 
För några år sen hade man aldrig kunnat ana att jag skulle få så mycket gjort på en scrapträff, för egentligen är jag en "ensam-hemma-på-kammaren-pysslare". Kan beror på att jag i början hade så svårt att plocka med rätt grejer i packningen - alltid saknade jag någon viktig grej och det störde kreativiteten. Fick nästan ingenting gjort. Nu är jag mer rutinerad och jag trivs verkligen på dessa träffar där ett stort gäng glada scrappare och kortmakare samlas och skapar tillsammans under 12 timmar.  Det brukar bli i alla fall 3-4 träffar om året för mig.
 
Igår var det dags för Surtescrappen och det var som alltid mysigt och generöst ordnat med mat, fika, roliga utmaningar och god stämning. Hade trevligt sällskap vid bordet av vännen Sara och dagen gick som vanligt fort. Verkligen inga problem att klippa och klistra i 12 timmar. På bilden syns resultatet av dagen - en hel drös "bra-att-ha-kort". Känner mig nöjd.RSS 2.0