Tillfälligt besök i kortverkstan

 
Så här på sommaren vill jag gärna vara utomhus så mycket som möjligt, så det har inte blivit några längre stunder i min verkstad. Diverse garnprojekt känns mer lockande. Fast idag när det varit mulet och lite allmänt ruggigt väder kände jag helt plötsligt för att sätta mig en stund vid pysselbordet. Hade ju en hel hög med färdiga motiv att montera på kortstommar. Prickarna i bakgrunden har jag gjort genom att dutta direkt med Distress Stains-flaskan i färgen "Dried Marigold".
 
Blommor - Stampington & Co
Bakgrundstext - Hero Arts
Tack - October Stamps

Halvfabrikat

Var på jättemysig sommarpysselträff hos vännen E igår kväll. Som alltid är det lite svårt att veta vad man ska ta med sig i materialväg, så det blev en ganska begränsad packning denna gång. Koncentrerade mig på att göra bakgrunder med distresser och huvudmotiv, som jag får montera till färdiga kort här hemma. Kände mig riktigt produktiv och inspirerad och längtar efter att få sätta mig vid pysselbordet en kväll och jobba vidare. Har en hel del sommarpratare från radions P1 som jag gärna vill lyssna på i efterhand, så det blir perfekt!

Armband

Det är så roligt att surfa runt på nätet och hämta inspiration hos andra "pysslingar" och jag njuter av att ha tid att testa olika garnprojekt under semestern. I Angelas blogg hittade jag det här finfina armbandet med pärlor på och nu har jag gjort ett par egna varianter med virkad bas. Som låsanordning har jag använt vanliga knappar.
 

Virkad väst

 
Tror faktiskt inte att jag virkat något klädesplagg till mig själv förut, om man inte räknar diverse ponchos och sjalar jag knåpat ihop genom åren. Såg den här västen på Drops hemsida och tyckte den var snygg. Min väst är inte gjord helt enligt mönstret, jag har förändrat en aning efter eget tycke och smak. Gjorde själva "livet" lite längre och valde att inte virka så långt mönsterparti. Kanterna är också en egen variant. Jag känner mig riktigt nöjd med västen, tror att jag kommer att använda den en hel del i sommar.
 
Nu har jag börjat min semester och ser fram emot mycket kreativt skapande - både med papper och garn. Känns bra att kunna nattsudda i mitt pysselrum utan att behöva oroa sig för morgondagens trötthet. För nu kan jag ta sovmorgon om jag vill!

RSS 2.0