Svunna tider

De här allvarliga damerna kommer från Ink and the Dog, som har underbara collagemotiv med "vintage-känsla" eller vad man kan kalla det. Lite annorlunda ansiktuttryck än den skrattande damen i mitt förra inlägg. Jag gillar verkligen collagemotiv - det blir liksom ett färdigt kort med en gång. Mina kort är för det mesta ganska rena i stilen, men här har jag försökt mig på att dekorera lite mer än jag brukar; med band, blommor, fotohörn och till och med en liten tag på sniskan. Texten är från samma företag.

63570-214

Apropå den skrattande damen från Paperbag Studios, så har hon nu fått en mer stationär plats här på bloggen, nämligen som centralfigur i bannern. Har också passat på att byta ut färgerna på sidan så det blir lite mer vårlikt. Blomman i bannern kommer förresten från Hero Arts och de stämplade bokstäverna är från magnetalfabetet "Rummage" från Making Memories.

Ha en bra helg! Här i Göteborg regnar och skvalar det mest varenda dag ... vi hade faktiskt snö några få timmar på förmiddagen förra lördagen, men vid middagstid började det töa och mot kvällen var den helt borta. De ungar som ville prova julklappspulkan fick vara riktigt snabba och skynda sig ut direkt efter frukost för några snabba åk i backen innan barmarken åter tittade fram. Inte mycket till vinter alltså ... men det där kan ju ändra sig.

Kommentarer
Postat av: Gunvor

Det är så jag minns mina barndoms- och ungdomsvintrar i Mölndal: regn, regn, regn och så lite snö då man fick vara j..ligt snabb för att hinna med allt som hör snö till.
Vackert kort - jag är sååå sugen på några nya PS-stämplar nu efter att ha sett dina senaste alster.

Kram, Gunvor

2008-01-12 @ 16:56:39
URL: http://gunvors.blogg.se
Postat av: sussilull

kika in i min blogg ingrid....så ska du få en sak... bara för att du är du! :-)

2008-01-14 @ 21:50:58
URL: http://www.sussilull.bloggagratis.se
Postat av: Agneta

Ja, du kan kika i min blogg oxå, för det finns något där till dig :)

2008-01-15 @ 09:26:27
URL: http://agge.blogg.se
Postat av: Maria

Man blir ju nästan nostalgisk. Även om jag inte är sååååå gammal så jag hade kringlor i håret.
Jättesnyggt!
Ha en go kväll!

2008-01-15 @ 21:08:39
URL: http://kramaria.blogg.se
Postat av: Sara - SaGam

En liten hälsning med kram från mig!

2008-01-16 @ 20:44:42
URL: http://www.sagam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0