Nattsudd



Jag är en riktig "långsampysslare" - tar tid på mig att göra mina kort och vill ha det lugnt omkring mig. Ofta infinner sig mina pysselstunder sent på kvällarna, ibland MYCKET sent. Igår kväll var jag ensam hemma, det var bra program på radion, jag hade flera nya stämplar som jag ville testa och inspirationen fanns där. Flera kort blev det innan jag till sist motvilligt släckte lampan och då var klockan över två på natten! Sådant nattsudd straffar sig förstås, för idag är jag väldigt seg ... Inte segare dock än att jag varit ute och fotograferat mina alster i "dagsljus", nåja mer eller mindre i alla fall. Det är riktigt mulet och grått idag, men ändå betydligt bättre ljus än inomhus.

Blomstämpeln jag har använt till det röda kortet heter "Elegant Flower" och kommer från Hero Arts. Grattisstämpel från Kortmakaren. Stämplade först i grönt och sedan blommorna en gång till med rött på separat papper, klippte ut dem och fäste med 3D-kuddar ovanpå några av de gröna. Dekorerade till sist med svarta halvpärlor.



Blomma från Reprint stämplad som bakgrund och grattistext från Magnolia. Glittriga halvpärlor i mitten av blommorna och till sist glitterlim runt kanterna.

Idag har vi städat bort julen och packat ner tomtar och pynt i sina lådor. Lika mysigt som det är att plocka fram allt innan jul, lika skönt känns det att ta bort det. Granen har faktiskt inte barrat speciellt mycket för omväxlings skull, men den åkte ut i alla fall. Nu ser jag fram emot våren!

Tack så mycket för alla snälla kommentarer och hälsningar på mitt förra inlägg om bakgrunderna! Det är så roligt att se vilka som besöker min blogg - och jag blev så glad att höra att ni gillar mina kort!

Håll utkik - fler av mina "nattsuddarkort" kommer de närmaste dagarna!

Kommentarer
Postat av: Angela

ÅH vilka fina kort, särskilt det översta gillade jag! Så snyggt att du satt några röda blommor med distanskuddar.

2009-01-11 @ 18:08:07
URL: http://trivsammastunder.blogspot.com
Postat av: Eva F

Vilka snygga kort Ingrid.

Det översta fastnade jag speciellt för, det är en riktig "Evastämpel" också som mina stämpelvänner skulle säga :-)

Ha en bra vecka.

Kram Eva

2009-01-11 @ 19:05:27
URL: http://evafre.blogg.se/
Postat av: Sara - SaGam

Kul att se lite av ditt nya. Allt jul åkte ut här också...nästan. Granen och adventsljusstakarna är kvar. Granen är av den sorten som inte barrar och än så länge känns det väldigt mörkt ute. Gillar idén på översta kortet med blomman. Undrar om inte jag behöver den...? Gissa vad jag ha gjort i kväll? http://sagam.blogg.se/

2009-01-11 @ 22:25:00
URL: http://sagam.blogg.se/
Postat av: Alina

åå va fina!

2009-01-11 @ 22:27:32
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gillar verkligen din blogg, själv är jag mer av en kul spruta. Bara man har roligt. kram

2009-01-13 @ 14:51:12
URL: http://www.purplerain.devote.se
Postat av: lenislenis

Sååå nsyggt det röda kortet var! Det blev jag verkligen förtjust i! Det andra är oxå fint, som alla dina kort ;-)

2009-01-13 @ 20:21:09
URL: http://lenislenis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0