Regn hos mig

Vi har haft två dagar med ihållande regn från morgon till kväll och då passade det bra att ta itu med semesterns "tråkigaste" uppgift, nämligen den att röja på vinden. Har skjutit det framför oss i flera veckor, men nu var det ingen återvändo. Är det sol ute blir det nämligen olidligt varmt att vara där uppe under takåsen, så detta väder är perfekt. Många arbetstimmar senare har vi rensat ut massor av prylar vi inte behöver och allt är genomgånget och organiserat så att det är lättare att hitta det man söker. Känns otroligt skönt nu när det är gjort.

Har också varit en sväng till Ikea och investerat i två nya hobbymöbler till övervåningen. Först lådhurtsen Alex för förvaring av papper i pysselrummet och sen slagbordet Norden som blir en extra yta för t ex symaskinen. Nu slipper jag kånka den tunga maskinen ner till köksbordet och sen upp igen. Bordet tar nästan ingen plats när båda klaffarna är nedfällda och i de praktiska lådorna kan jag ha mina sysaker lätt tillgängliga.



Lupiner och korg från Posh. Har färgat in stämplarna med Marvy Markers tuschpennor istället för dyna och tryckt flera gånger utan ny infärgning för att få olika nyanster.

Kommentarer
Postat av: KatarinaR

Ja,visst är det skönt när man äntligen fått gjort något man skjutit på ett tag!

Så vacker lupinstämpel!

2010-07-31 @ 18:11:49
URL: http://katarinaspyssel.blogg.se/
Postat av: Monica =)

Hej där i regnet!



Så härligt det låter med en rejäl röjning, åtminstone efteråt..=)



Annars är det ju lysande bra pysselväder!! Är lite (läs: mycket!) avundsjuk på alla med pysselrum. Så härligt att inte behöva plocka fram o bort allting!



Liten undran: när du gör ny banner, hur stor gör du orginalet? Tänker att jag äntligen ska slå klorna i detta projekt!



Kram, Monica

T

2010-08-01 @ 10:40:59
URL: http://monica66.blogg.se/
Postat av: Gunvor

Jättefint kort! Och tack för påminnelsen om andra och tredje generationens tryck - det är så lätt att glömma rekniker man inte använt på ett tag!



Kram, Gunvor

2010-08-01 @ 13:27:07
URL: http://gunvors.blogg.se/
Postat av: Christianmary

I like the site. Shame about the problems with the guestbook.

2011-11-30 @ 14:20:23
URL: http://christianmary.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0