KortmakarlördagIgår var det kortmakeri för hela slanten och jag hade den bästa av dagar. Tänk att tolv timmar kan gå så fort när man får sitta och pyssla, umgås med likasinnade och blir servad med mat, fika, godis, förfriskningar osv. Och dessutom då och då bli uppmuntrad med vinster och utlottningar, glada tillrop och applåder. Rena paradiset! Tusen tack till Maria & medjälpare på Kortmakaren i Floda för ännu en rolig och generöst arrangerad mara, tack sponsorerna YouDo, Hero Arts och Kortmakaren för fina vinster och framför allt tack till trevliga "medpysslare" för en härlig dag!

För den som behövde lite hjälp att komma igång fanns det ett tiotal inspirerande utmaningar med inlämning olika klockslag under dagen. Jag deltog i så gott som alla, det var bara ett par som jag inte hann med. En utmaning bestod i att dekorera en påse och en tändsticksask med material som låg i välkomstkassen och här ovan ser ni mitt bidrag. Textstämplarna kommer från Arkivet. De närmaste dagarna visar jag mer av det jag knåpade ihop under dagen.

Idag är det Första Advent och så kallt att man knappt vågar sticka näsan utanför dörren. När jag fotograferade mina alster på altanen i dagsljus så yrde snön kors och tvärs, alltså riktigt vintrigt och julstämning redan nu. Och som genom ett trollslag har alla lampor i fönstrena runt omkring bytts ut mot advenstljusstakar och -stjärnor. Ganska mysigt faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Maria

Härlig dag ni hade förstår jag och fick fina och många alster gjorda. Så blir det då man trivs.Ha en skön första advent!KraM

2010-11-28 @ 14:59:41
URL: http://kramaria.blogg.se/
Postat av: Muffin

Tusen tack för igår, så trevligt det var! Kul att hinna prata lite också, men det var någon som ställt in tiden på en mycket konstig hastighet tror jag bestämt. :)

2010-11-28 @ 17:22:29
URL: http://muffinspyssel.blogspot.com
Postat av: Monica =)

Hej där!Låter som en härlig mara =)Så fint fågelmotivet på asken är!! Ser fram emot att få se mer av det du skapade.Ha en gó adventskväll! // Monica

2010-11-28 @ 21:06:07
URL: http://monica66.blogg.se/
Postat av: Monica =)

Hej där!Låter som en härlig mara =)Så fint fågelmotivet på asken är!! Ser fram emot att få se mer av det du skapade.Ha en gó adventskväll! // Monica

2010-11-28 @ 21:06:48
URL: http://monica66.blogg.se/
Postat av: Sari Hänninen

VAd kul att höra att du vill fortsätta använda namnskylten i ditt hem... :.)... D blev jag jätteglad över att få läsa :-)

2010-11-29 @ 00:00:22
URL: http://sarispysselblogg.bloggagratis.se/
Postat av: Åsa - Scraphorse

Lika snyggt och stilrent som alltid!!Kram!

2010-11-29 @ 18:30:23
URL: http://scraphorse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0